HER ER LITT AV DET VI KAN HJELPE DEG MED:

- VI LEVERER OM ØNSKELIG BILEN "PÅ DØRA DI" ELLER EVT. ET ANNET STED SOM MÅTTE PASSE FOR DEG.

- VI HENTER/BRINGER DEG FRA/TIL NÆRMESTE BUSS/TOGSTASJON ELLER BISTÅR DEG PÅ ANDRE MÅTER OM DU VELGER Å AVLEGGE OSS ET BESØK VED Å KJØRE KOLLEKTIVT.

- ØNSKER DU Å MØTE OSS PÅ KVELDSTID, EN HELGEDAG ELLER EVT. ØNSKER AT VI MØTES PÅ ET ANNET STED, SÅ KAN DETTE AVTALES.

- KJØPER DU ET KJØRETØY HER OG ØNSKER AT VI SELGER DITT NÅVÆRENDE FOR DEG SÅ TAR VI DEN JOBBEN UTEN Å TA FORTJENESTE ELLER PROVISJON AV DET SALGET. PÅ DENNE MÅTEN SÅ FÅR DU DEN PRIS SOM MARKEDET ER VILLIG TIL Å BETALE, -EN PRIS SOM OFTEST ER NOE HØYERE ENN DEN DU VIL FÅ VED INNBYTTE.

- GJENNOM VÅRES GODE OG VELRENOMERTE PARTNERE KAN VI FORMIDLE OG TEGNE AVTALER BÅDE INNEN FINANSIERING, LEASING, FORSIKRING OG GARANTIORDNINGER.

- FINNER DU IKKE DET KJØRETØYET DU SØKER ETTER SÅ GI OSS EN KORT BESKRIVELSE AV HVA DU ØNSKER SÅ FÅR DU RASKT ET UFORPLIKTENDE TILBUD. VÅRES MOTTO ER: DET VI IKKE HAR, -DET SKAFFER VI INNEN RIMELIG TID OG TIL EN HYGGELIG PRIS.

- KJØPER DU ET KJØRETØY HER SOM DU ØNSKER MERE UTSTYR TIL, SÅ FÅR DU SVÆRT GUNSTIGE PRISER BÅDE PÅ DELER OG EVT. MONTERING. VI FØRER DET MESTE AV REKVISITA.

- HAR DU ET KJØRETØY MED KAROSSERISKADER, RUSTSKADER ELLER ANDRE, STØRRE MANGLER, SÅ TA KONTAKT. MULIG SKADER ELLER FEIL KAN UTBEDRES LANGT RIMELIGERE ENN DU TROR ELLER AT VI KJØPER OBJEKTET AV DEG "SOM DET STÅR".